• Please click link for a printable copy of the bell schedule.

    2018-2019 Bell Schedule

     

    Saluda Trail Middle School

    Bell Schedule 2018-2019

     

    6th Grade Schedule

    8:30 – 9:10

    Enrichment


    9:12 - 10:20

    (68 min)


    HB/Core 1


    10:22 – 11:30

    (68 min)


    Core 2


    11:32 - 12:40

    (68 min)


    Core 3


    12:40 -1:10


    LUNCH


    1:12 - 2:20

    (68 min)


    Core 4


    2:22 – 3:02

    (40 min)


    Planning


    3:05 - 3:45

    (40 min)


    PD

     

    7th Grade Schedule

    8:30 – 9:10

    Enrichment


    9:12 - 10:20

    (68 min)


    HB/Core 1


    10:22 – 11:30

    (68 min)


    Core 2


    11:30-12:00


    Lunch


    12:03 - 12:43

    (40 min)


    Planning


    12:46 - 1:26

    (40 min)


    PD


    1:28 - 2:36

    (68 min)


    Core 3


    2:38 - 3:45

    (67 min)


    Core 4

     

    8th Grade Schedule

    8:30 – 9:10

    Enrichment


    9:12 – 9:52

    (40 min)


    Planning


    9:54 - 10:34

    (40 min)


    PD


    10:36 – 11:44

    (68 min)


    HB/Core 1

    11:46- 12:05

    (19 min)

    Core 2

    **Take Attendance/ Do warm-ups

    12:05 – 12:35

    Lunch


    12:37 - 1:25

    (48 min)


    Core 2


    1:27 – 2:35

    (68 min)


    Core 3

    2:37 - 3:45

    (68 min)

    Core 4

     

    Related Arts Schedule

    8:30 – 9:10

    Enrichment


    9:12 – 9:52


    8th Related Arts


    9:54 - 10:34


    8th Related Arts

    10:34 – 11:30

    56 minutes

    PD


    11:30 -12:00


    Lunch


    12:03 - 12:43

    7th Related Arts


    12:46 - 1:26


    7th Related Arts

    1:26- 2:20

    54 minutes

    Planning


    2:22 – 3:02

    6th Related Arts


    3:05 - 3:45

    6th Related Arts